Çin'e İki Gerçek Ufo Düştü!!! (FOTO-VIDEO)

Çin'in kuzeydoğusunda ki Heilongjiang Eyaleti'nde gökten yere iki belirsiz nesnenin düştüğü görüldü.

"China Daily" gazetesinin verdiği habere göre "Yian" bölge yönetimi, bugün yerel saatle sabah 6.00'da köylülerin şiddetli gürültü duyduğunu, ardından da büyük bir ateş topunun Menchang köyündeki bir bahçeye düştüğünü gördüğünü doğruladı. Yerel sakinler, düşen nesneyi fotoğrafladı. Nesnenin, üstü belirsiz bir zarla kaplı tırtıllı bir metal küre olduğu ifade edildi.



OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İki benzer nesnenin komşu bölge Baiquan'e düştüğü belirtildi. Çin'in Merkez Televizyonu, UFO'lardan birinin 70 santimetre çapında ve 40 kilogram ağırlığında olduğunu açıkladı. UFO'ların düştüğü her iki yer güvenlik kordonu altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



FOTOĞRAFLAR:


Türk Jetleri Ufolara Karşı (Foto / Video)

Dünyanın her bölgesinde merak uyandıran bir konu olan UFO’lar iddialara göre bu kez Türkiye’de ortaya çıktı.

İzmir’in Seferihisar İlçesinde fotoğrafları çekilen ve UFO olduğu öne sürülen bir cisim, Türk savaş uçağı ve helikopteriyle aynı karede görülüyor.Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’nin internet sitesinde yayınlanan fotoğraflarda, F-5 savaş uçağının yakınlarında kimliği belirsiz bir cisim gözleniyor. 22 Nisan 2014’te saat 13.30 sıralarında çekilen fotoğrafların bazılarında UFO olduğu iddia edilen cisimlerin yanında bu kez helikopter yer alıyor.

resmin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.

HAKTAN AKDOĞAN: "FOTOĞRAFLAR GERÇEK"

Olay üzerinde Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi bir açıklama yayınladı. UFO olduğu iddia edilen cismin yer aldığı fotoğraflar üzerinde gerekli incelemelerin yapıldığı belirtildi. Fotoğrafların gerçek olduğu iddia edilen açıklamada, şöyle denildi: “Her ülke askeri ve sivil resmi makamları UFO’lara ilişkin gizli soruşturmalar ve araştırmalar yürütmelerine rağmen, benzer şekilde bütün resmi raporlar ve bulgular gizlilik perdesine büründürülmektedir. Bu kez Türkiye’de ilk defa, askeri ve resmi bir yakın karşılaşma UFO olayı, bir vatandaşımız tarafından fotoğraflanmış ve belgelenmiştir."

resmin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.
Olayın; 22 Nisan 2014 Salı günü saat 13:30 sularında Seferihisar’ın Doğanbey bölgesinde gerçekleştiği belirtilerek şöyle denildi: "O gün, Seferihisar Doğanbey bölgesinde hazineye ait arazi tespiti ve fotoğraflaması yapan İzmir Maliyesi Milli Emlak bölümünde görevli memur Metin Mehmet Kaya bey, bir anda ortaya çıkan ve süratli ve ani manevra yapan F-5 savaş uçakları ile bir askeri helikopteri UFO’yla aynı karede 7-8 fotoğrafla görüntülemeyi başarmıştır. Yaşanan bu çok önemli olay sırasında çekilen bu olağanüstü fotoğraflarda, metalik cismi bir UFO’nun F-5 savaş uçağı ve askeri helikopter tarafından kovalandığı net bir biçimde görülmektedir. Önümüzdeki dönemde UFO gözlemlerinin tüm dünyada ve Türkiye’de ciddi bir şekilde artmaya devam edeceğini ve artık tüm dünya askeri ve sivil resmi yetkililerinin bu konuda gizlenen gerçekleri açıklamak zorunda kalacaklarını öngörmekteyiz. İnanıyoruz ki, UFO gerçeğinin dünyaya açıklanması, dünya tarihinde benzeri görülmemiş, yepyeni bir çağın başlangıç noktasını oluşturacaktır.”

F-5 ile UFO’nun it dalaşı içerisinde olduğu iddia edilen açıklamada, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nden bu son derece kritik misyonu insanlık adına üstlenmesini ve bu konuyla ilgili gizlenen resmi raporları halkın bilgisine sunmalarını bekliyoruz” ifadelerine de yer verildi.