İngiltere Manchester Şehrinde Çekilen UFO Görüntüsü (VİDEO)

İngiltere Manchester Şehrinde Çekilen UFO Görüntüsü


Görüntü uzunluğu ile dikkat çekiyor. Önce bir araçtan daha sonra helikopterden gözleniyor...

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

140 Yılda En Çok İlgi Çeken UFO Olayları

1) Washington, New Hampshire'de çekilen bu ilk UFO görüntüsüyle başladı her şey ve yıllarca bazen şans eseri bazen takıntılı insanların ısrarları sonucu objektiflere yakalanan bir çok tanımlanamayan uçan nesneler görüldü gökyüzünde. İşte 140 yıldır en çok konuşulan UFO görüntüleri....

Zamanda Yolculuk Mümkün Olacak ( Stephen Hawking )


Ünlü bilim adamı Stephen Hawking zaman yolculuğu ve uzaylı misafirlerimiz hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Stephen Hawking gibi iyi bir bilim adamının “deli olarak görülme” korkusunu itiraf etmesi, insanı biraz rahatlatıyor. Neyse ki, insanoğlunun uzayı nasıl fethedeceğinin ya da uzaylıların dünyamıza gelip bizi hazır yemek niyetine nasıl parçalayacağının anlatıldığı Discovery Channel belgeselleri için bu korkusunun üstesinden gelmiş görünüyor...

Stephen Hawking daha önce de uzaylılar ile iletişim kurmaktan kaçınmamız gerektiği konusunda bizi uyarmıştı. “Stephen Hawking’in Evreni” isimli programında “Eğer uzaylılar bizi ziyaret ederse, bunun sonucu Kristof Kolomb’un Amerika’ya ilk defa ayak basması gibi olacaktır. Oranın yerlileri için pek de hayırlı olmamıştı.” sözleriyle belirttiği gibi.

Görecelik Kuramı demode olacak

Hawking, gelecekte seyahatin nasıl olacağına dair fikirlerini belirtirken bu konuda özellikle suskun kaldığını çünkü bilim çevreleri tarafından bir kâfir gibi karşılanacağından korktuğunu söyledi.

Bu korkularını bir kenara bırakan Hawking, “uzay gemileri günün birinde o kadar hızlı olacak ki, geliyor muyuz yoksa gidiyor muyuz farkına varmayacağız” diye konuştu. Einstein’ın görecelik kuramlarının demode olacağını, bir noktada saatte 650 milyon mil ile seyahat eden uzay gemisindeki bir günün dünyadaki bir yıla denk olacağını öne sürdü.

Hawking’in matematiğinin sağlamasını yapmamızı beklemeyin. Ancak, teknolojinin hayal edilemez bir noktaya doğru kaçınılmaz olarak ilerlediğini düşünebiliriz.

Zaman yolculuğu yapacağız ama...

Ünlü fizikçi, zaman yolculuğunun sadece ileri doğru yapılacağını özellikle belirterek maalesef Mark Twain’in “Kral Arthur’un Sarayında Connecticut’lı bir Yankee” öyküsünün gerçekleşmesinin önüne geçmiş oldu.

Doğal olarak, sadece uçarak nesilleri pas geçmenin çarpıcı bir çekiciliği var. Bazı şanslı insanların platform topuklar, vatkalar veya tayt pantolonlar gibi şeyleri es geçebileceğini hayal edin. Bu durumun çağdaş kültürü ve daha iyisini bilmeyenler tarafından yaygınlaştırılmasını nasıl etkileyeceğini merak etmemek mümkün değil.

Hawking’in tahminleri ile ilgili hiç kafirane veya delice bir durum olmadığı aşikâr. Tek üzücü şey, bu üstün bilimden pek çoğumuzun yararlanamayacak olması.