UFO'lar İstanbulu ziyarete devam ediyor... (YENİ VİDEO)

Gökyüzünde değişik ve hızlı hareketler yapan parlak cisimler, gören mahalleliyi hem çok şaşırttı hem de korkuttu.

Önceki gün polis kamerası ile görüntülenen UFO'lar dün gece Kartal ve Maltepe'den Adalar istikametine doğru gözlemlendiler. Vatandaşlar, gökyüzünde hızla hareket eden parlak cisimleri fark ettiler...

Vatandaş Uyardı Polis Ufo'yu Kameraya Aldı

İstanbul'da bir operasyon için ön tatbikat yapan polis, şüpheli yerine UFO görüntüleri ile karşılaştı. Görüntüler büyük heyecan yarattı.

Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesinde çeşitli suçlara karışan bir çeteyi izleyen ekipler, bazı vatandaşların uzun süre gökyüzünü izlediğini fark etti. Vatandaşlardan şüphelenen ekipler, neden aynı noktayı izlediklerini sordu.

Stephen Hawking Uzaylılarla İletişimi Önermiyor!

Dünyaca ünlü engelli teorik fizikçi "Stephen Hawking" insanların uzaylılarla iletişim kurmalarının çok sağlıklı olmayacağını savunuyor.

İngiliz Times gazetesinin haberinde Hawking'in "Evrende 100 milyar galaksi var. Böyle büyük bir yerde dünya, üzerinde hayat olan tek yer olamaz. Benim matematikselbeynime göre, tek başına sayılar uzaylıların varlığını mantıklı kılıyor. Esas mesele uzaylıların neye benzediğini çözmektir" dedi.

Van Gölü'ne Ufo Mu İndi?

Van Gölü'nde Edremit sahili yakınlarına parlak bir cismin düştüğü ihbarı polisi alarma geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, aynı ışığı tekrar görmeleri üzerine Van Emniyet Müdürlüğü haber merkezini arayıp merkezi bilgilendirdi. 
Emniyet Müdür Yardımcısı Önder Okşar olay yerine gelirken, muhtemel bir helikopter kazası ihtimaline karşı ilgili kuruluşlardan bilgi istendi. Bölgede uçuş tespit edilememesi üzerine Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, cismin görüldüğü bölgede gölün yüzeyinde yaklaşık yarım saat arama yaptı. Veysel Çağıtay, bir cismin yanarak göl üzerine düştüğünü iddia ederek, “Göl yüzeyinde 15 metre mesafede iki lamba yanıyordu. Bir saat yandıktan sonra gözden kayboldu” dedi.

Üniversitelerde UFO Bölümü İçin Geri Sayım

"Tanımlayamıyoruz o halde kabul etmeliyiz" sloganı ile üniversitelerde UFO bölümü talep ettiler.

Daily Telegraph'taki bilgiye göre New York'daki eyalet üniversitesi Niagara County Community College dan antropoloji profesörü Philip Haseley, gerek UFO ların gerekse uzayla ilgili diğer açıklanamayan olayların ciddi bir -araştırma alanı- olarak -ana-akım bilimin- bir parçası olması gerektiğini söyledi...

İngiltere'de Jetler UFO'yu Kovaladı (VİDEO)

İngiltere'de bir ufonun peşine düşen iki adet jet uçağı heyecan yarattı. Görüntülerin West Midlands da ki otoparktan çekildiği düşünülüyor. Görüntüleri kayda alan kişinin kimliği bilinmemekte.

51. Bölge - Area 51 (Detaylı Bilgilendirme)

TANIM


( 51.Bölge'nin Rus Uydu'sundan çekilen fotografı )
51. Bölge, Las Vegas’ın 153 km. kuzeyinde, Groom Dry Lake yakınında olup Nevada Test Sahası ve Nellis Hava Kuvvetleri Sahası ile çevrelenmiştir. En yakın yerleşim birimi, hemen kuzey sınırında bulunan Rachel kasabasıdır. 51. Bölgenin içinde bulunduğu arazi 76 km. karedir ve bu ebat Connecticut Eyaletinden biraz küçük olup, Lübnan’dan ise biraz daha büyüktür...

Kurt (Solucan) Delikleri ve Zamanda Yolculuk

Bildiğimiz gibi Evrende, Güneş boyutlarındaki bir yıldız beyaz cüceye, orta büyüklükteki bir yıldız da nötron yıldızına dönüşür. Güneşten çok daha büyük kütleye sahip olanlar ise, ömürlerini karadelik olarak noktalarlar. Bunlar evrenin doğal oluşumlarıdır. Fakat biz bir nesneye yeterince basınç uygulayabilseydik, o nesnenin maddesini bir proton büyüklüğüne kadar sıkıştırılabilir ve meydana gelecek kütlesel çekim kuvveti ile de atom çekirdeği boyutlarında bir karadelik oluşturabilirdik.

Pratikte şu an için gerçekleştiremesek de, evrende böyle tür karadeliklerin olabileceği düşünülmektedir. Çünkü, Evren, başlangıcında kendini oluşturan tüm maddenin aynı anda ve aynı yerde olmasından dolayı çok yoğun idi. Böylece büyük patlamadan 10 üssü (-20) saniyelik zaman parçası içinde aşırı yoğun bölgelerin sıkıştırılmasıyla birlikte, böyle mini karadeliklerin oluşabileceği hesaplanarak, her ışık yılı küplük hacimde böyle yüzlerce yapının olacağı ortaya çıkmıştır...

Ufolardan İnsanlara Mesaj

Sevgili Dostlarımız,

Alttaki mesaj internet aracılığıyla tüm dünyada bir çok kaynağa ulaştı ve hiç birinde yazarına ilişkin bir tanımlama yok. Dünya dışından olduğu söyleniyor ama kim ve nasıl aldı bilinmemekte. İster dikte edilmiş, ister kanal olarak alınmış veya dünya insanı tarafından yaratılmış olsun, özünde bu mesaj bize “doğru” geliyor. Aslında tamamı ortak seçimle ilgili. Biz galaktik vatandaşlığı mı seçeceğiz; yoksa korku, yadsıma ve güvensizlik ile giderek tükenen bir nesil olmayı mı? Seçimse tamamen bize ait...

“DÜNYAYI SADECE SEVGİNİN ÜSTÜNLÜĞÜ DEĞİŞTİRİR!”
“GÖRÜNMEMİZİN GEREKİP GEREKMEDİĞİNE KARAR VERİN!”
Bu mesajı size kimin yazdığının önemi yoktur ve zihninizde anonim olarak kalmalıdır. Önemli olan bu mesaja ilişkin ne yapacağınızdır! Her biriniz kendi özgür iradenizi kullanarak mutlu olmayı istersiniz. Özgür iradeniz sizin kendi gücünüz çerçevesindeki bilginize, mutluluğunuzda alıp verdiğiniz sevgiye bağlıdır. Gelişimin bu evresinde tüm bilinçli ırklar gibi sizler de kendi gezegeninizde kendinizi izole olmuş hissediyor ve bu durumun etkisiyle kendi kaderinize mutlak gözüyle bakıyorsunuz. Ama yine de küçük bir azınlığın farkında olduğu büyük bir değişimin eşiğindesiniz. Kendi seçiminizin dışında sizin geleceğinizi değiştirmek bizim sorumluluğumuzda değildir...

UFO Tipleri (Resimli)

Dünyamızda gözlemlenen UFOlar geleneksel uçaklardan çok daha farklı geometrik modellere sahiptir. İşte en sık rapor edilen UFO biçimlerinden bazıları:
- Diskler ve Kubbeli Diskler: Uçan daire adı verilen cisimler bunlardır. Bunların pencereler, iniş takımları, halkalar, kapılar gibi yapısal özellikleri bulunmaktadır.

UFO Varlık Tipleri

Araştırmacıların çalışmaları henüz bitmemiş olmakla beraber, genel mahiyette de olsa, uzaydan gelenlerin hiç değilse dış görünüşleri hakkında genel bir sınıflama yapacak kadar elde bilgi toplamış bulunuyoruz. Bu bölümde tamamen gözleme dayalı istatistiklerden çıkarılmış bir sınıflamayı sizlere nakletmeye çalışacağız.

Uzaydan gelenler insan, robot, hayvan yada herhangi bir gözlem-diski olsun; olaylarda hiçbir gelişigüzellik , rasgelelik bulunmamaktadır. Tam tersine uçan daire olayları, göründüğü ve anlayabildiğimiz kadarıyla bile, büyük bir şuurluluk arz etmektedir. Uzaydan gelenlerin, henüz tam olarak anlayamıyor olsak bile , tüm dünya insanlarını ilgilendiren bir amaca göre hareket ettikleri anlaşılmaktadır. Uçan daire olaylarını yöneten sistemin yada sistemlerin Dünya teknolojisinden çok ileri bir teknolojide bulundukları hususu da bu istatistiklerden anlaşılmaktadır...

Dünya Dışı Canlılarla Yakın Temasa Hazır Olun. Haktan AKDOĞAN Röportajı

UFO Merkezi Sirius’un kurucusu Haktan Akdoğan’la UFO gerçeği hakkında röportaj yaptık ve çarpıcı UFO gerçeğine dair dudak uçuklatacak cevaplar aldık. İŞTE O SORULAR VE YANITLARI…

Astronotların uzaylı varlığına şahit oldukları söyleniyor, hatta bazıları onları görüntülemeyi başarmış; peki sizin bu görüntülere ulaşma şansınız oldu mu?


NASA’nın arşivinin büyük bir çoğunluğu bizde de var. 1960′lı yıllarda NASA’nın Mercury, Gemini ve Apollo gibi uzay uçuşları başladığından beri günümüze kadar gelen binlerce uzay uçuşunda astronotlar buna şahit oldular. Bunlar arasında James McDivitt, Story Musgrave, John Glenn, Brian O’Leary var… Uzayda görüntülenen bu cisimler uzay çöpü dediğimiz gruba girmeyen havada değişik manevralar yapan, ışık saçan, bir anda demateralize olan, maddeden anti maddeye geçen, garip ve bizde olmayan teknolojileri sergileyen varlıklar. NASA’da çalışmış bilim adamları da bunları artık açık açık söylüyor. Tam olarak UFO gerçeğini açıklamasa da NASA’da UFO varlığı hakkında bilgi ve belge mevcut. NASA bu gerçeği örtbas eden kurumlardan biri.

Peki neden şimdiye kadar böyle bir bilgi örtbas edilmişti ve şimdi neden açığa çıkıyor? Halk mı buna hazır değildi sizce?

Koyunları Ufoların Öldürdüğü İddia Edildi

İngiltere'nin Shropshire bölgesindeki çiftçiler, koyun sürülerine yapılan bir dizi saldırıdan "UFO'larla gelen uzaylıları" sorumlu tutuyor.

Daily Telegraph’taki habere göre, çiftçiler koyunların beyinleri ve gözlerinin çıkarıldığı gizemli olayları, "uzaydan süzülen gizemli turuncu ışıklara" bağlıyor...